کاربرد واقعیت افزوده در تبلیغات و فروش

کاربرد واقعیت افزوده در تبلیغات و فروش

واقعیت افزوده (AR) در حال حاضر تبدیل به یک نگاه بلند مدت در جهان فناوری شده است. دشوار است کسی که هرگز از Pokémon GO، یک بازی پرفروش AR با میلیون ها نفر در سراسر جهان بازی نکرده است، پیدا شود.

با این حال، AR فقط در مورد بازی ها نیست. این فراتر از بازی و سرگرمی است. AR دارای چشم انداز نفس در بسیاری از صنایع، از آموزش و پرورش تا بهداشت و درمان و ساخت و ساز است. AR اکنون دیدگاه تبلیغاتی به خود گرفته است و قصد دارد تا بازار تبلیغات دیجیتال را تغییر دهد.

AR باعث می شود تبلیغات تعاملی کاربران داشته باشند و اجازه می دهد تا بازاریابان و تبلیغ کنندگان به مصرف کنندگان به روش کاملا جدید محصول خود را معرفی و به فروش برسانند. بسیاری از شرکت ها در حال حاضر این فناوری پیشرفته را پذیرفته اند. اگر هنوز مطمئن نیستید که آیا ارزش آن را دارد، باید به وضوح متوجه شوید که چه مزایای تبلیغات واقعیت افزوده را فراهم می کند و اینکه دقیقا می توانید از این تکنولوژی در زندگی واقعی استفاده کنید. اگر شما هم دوست دار واقعیت افزوده یا صاحبین صنف هستید پیشنهاد می کنم با من همراه باشید.

 

دلایلی که باید از واقعیت افزوده در تبلیغات استفاده کنیم چیست؟

دنیای مدرن دنیای دیجیتال است: طبق گزارشی از سوی We Are Social، تقریبا ۳٫۸ میلیارد کاربر فعال اینترنت در سراسر جهان وجود دارد. برای تبلیغات و بازاریابان کار زیادی وجود دارد. جای تعجب نیست که بازار تبلیغات دیجیتال پررونق است: انتظار می رود که در سال جاری هزینه های تبلیغاتی دیجیتال به ۲۲۹ میلیارد دلار بوده و تا سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۳۳۵ میلیارد دلار برسد.

آمار کاربران اینترنت تا سال ۲۰۲۰
آمار کاربران اینترنت تا سال ۲۰۲۰

 

و هرچند تبلیغات واقعیت افزوده اغلب توسط متقاضیان اولیه استفاده شده است یعنی کسانی که می دانند واقعیت افزوده چیست و کاربردهای آن چیست، به زودی به تعداد کاربران AR افزوده خواهد شد. آمار پیش بینی می کند که ۲۰۰ میلیون نفر (در سراسر جهان) از تلفن همراه AR در سال ۲۰۱۸ استفاده کنند (در مقایسه با ۶۰ میلیون در سال ۲۰۱۳).

دلایل متعددی وجود دارد که چرا آینده تبلیغات متعلق به تبلیغات AR است. بیایید به آنها برسیم.

دلیل شماره ۱: ارتباطات عاطفی

تبلیغات واقعیت افزوده ملموس هستند، به این معنی که آنها به بازاریابان کمک می کنند ارتباط خاصی با مشتری ایجاد کنند. به عنوان مثال، بر خلاف تصاویر یا آگهی ها، آگهی های AR تعاملی و واقعی هستند: مصرف کنندگان می توانند آنها را ببینند و حتی با آنها ارتباط برقرار کنند.

به عنوان مثال، فرض کنید یک بیلبورد تبلیغاتی وجود دارد که یک فیلم قرار است روی آن به تبلیغ گذاشته شود. در حالت سنتی حداکثر توانایی این است که قسمتی از فیلم روی لامپ های خاص به نمایش گذاشته شود. اما در حالت واقعیت افزوده چی می شود؟ درد حالت واقعیت افزوده کاربر می تواند به صورت سه بعدی فیلم را مشاهده کند٬ از کاربران او اطلاعات بیشتری کسب کند (بدین صورت که کافیه است بازیگری که در حال بازی فیلم است را انتخاب کند تا رزومه او را ببیند)٬ تبلیغ را به جلو یا عقب هدایت کند٬ و… .و بدون شک اکثر مشتریان یک تبلیغ AR را انتخاب خواهند کرد.

تعامل با تبلیغات AR، مصرف کنندگان احساس می کنند که آنها یک بازی ویدیویی جذاب را بازی می کنند. این ارتباط عاطفی با مشتریان ایجاد می کند، آنها را تشویق می کند تا خرید کنند. نیازی به گفتن نیست، اتصال عاطفی یک ابزار عالی برای افزایش آگاهی از نام تجاری است. مردم بهتر می دانند مارک های آنها با آن ارتباط مثبت دارند، بنابراین تبلیغات AR کاملا نه تنها برای تبلیغ فروش، بلکه همچنین برای ساخت شهرت شرکت است.

این استراتژی را یک بار کوکاکولا امتحان کرده و توانست ارتباط عمیق و عاطفی خوبی را با کاربران ایجاد کند. شرکت کوکاکولا در موزه علم در لندن با ایجاد یک محیط واقعیت افزوده با حضور خرس های قطبی توانست از قدرت های واقعیت افزوده  رونمایی کند. کلیپ زیر را حتما مشاهده کنید.

دلیل شماره ۲: کاهش هزینه تبلیغات

اگر چه تبلیغات دیجیتال بسیار محبوب هستند، تبلیغات چاپی سنتی هنوز هم منسوخ نیست. مجلات چاپی زیادی وجود دارند که تصاویر جذابی دارند و طیف گسترده ای از محصولات و خدمات را تبلیغ می کنند. با این حال، قرار دادن تبلیغات در مجلات چاپی محبوب می تواند نسبتا گران باشد. به عنوان مثال، یک آگهی رنگ تمام صفحه در وال استریت ژورنال ممکن است تا ۲۲۱۰۰۰ دلار هزینه داشته باشد و نرخ در سایر مجلات ملی حتی بالاتر باشد.

تبلیغات واقعیت افزوده معمولا ارزان تر و عمیق تر از تبلیغات چاپی است. البته، قیمت آگهی AR بستگی به کیفیت آن دارد: یک آگهی AR ساده می تواند در حدود ۵،۰۰۰ دلار هزینه داشته باشد، در حالی که یک کمپین پیشرفته AR با گرافیک چشمگیر ممکن است به ۱۰۰۰۰۰ دلار برسد.

دو نوع از واقعیت افزوده وجود دارد: مبتنی بر نشانگر و مبتنی بر مکان. تبلیغات AR را می توان با کمک هر یک از آنها ساخته شده است.

تبلیغات AR مبتنی بر نشانگر (تارگت Target) نیاز به یک نشانگر (یعنی یک تصویر هدف) که مشتریان با دوربین های تلفن هوشمندشان اسکن میکنند تا محتوا مجازی را برای زندگی به ارمغان بیاورد. برای مثال٬  شما دوربین گوشی خود را جلوی یک پفک می گیرید و گوشی شما به شما می گوید که محتوای آن چیست. در اینجا پفک یک نشانگر است.

تبلیغات AR مبتنی بر مکان به هیچ مارکر نیاز ندارند (بنابراین نیازی به یک تصویر چاپی وجود ندارد)، زیرا محتوای مجازی بر اساس مکان کاربر (با کمک GPS) را پوشش می دهد.
راه اندازی یک کمپین تبلیغاتی AR معمولا ارزان تر از قرار دادن یک آگهی چاپ در مجله چاپ پرفروش است. علاوه بر این، همان برنامه AR را می توان برای بسیاری از کمپین ها به صورت یکسان استفاده کرد.

واقعیت افزوده و سه بعدی سازی در مجلات
واقعیت افزوده و سه بعدی سازی در مجلات

 

دلیل شماره ۳: افزایش فروش

تبلیغات واقعیت افزوده تنها راه تبلیغ محصولات یا خدمات نیستند. AR راه های دیگری برای بازاریابان و تبلیغ کنندگان برای افزایش حجم فروش ارائه می دهد: امتحان کردن و آزمودن محصول به صورت مجازی.

یک آگهی معمولی به شما می تواند تصویرهای مختلف عینک را نشان دهد. اما کدام روی صورت شما بهتر دیده می شود و به قول خودمانی کدام عینک به شما میاید؟

نیازی به گفتن نیست که مصرف کنندگان می توانند با بسیاری از موارد دیگر AR را امتحان کنند: کفش، لباس، جواهرات، ساعت و غیره. این باعث می شود تبلیغات آگهی ابزار قدرتمند برای افراد فروش و افزایش درآمد باشد.

فروش همراه امتحان کردن محصولات با واقعیت افزوده
فروش همراه امتحان کردن محصولات با واقعیت افزوده

 

دلیل شماره ۴: بهبود تبلیغات وابسته به مکان

تبلیغات دیجیتال با استفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین پیشرفته برای تجزیه و تحلیل رفتار و منافع کاربر به منظور توصیه محصولات و خدمات مناسب به افراد مناسب است. تبلیغات واقعیت افزوده به بازاریابان فرصت های حتی بهتر را ارائه می دهد: تبلیغات پیشرفته Hyperlocal.

بر خلاف تبلیغاتی hyperlocal سنتی که برای مثال به مشتریان در مورد موسسات مانند کافه ها و رسانه ها می گویند، AR Hyperlocal تبلیغات واقعا immersive به عنوان آنها می توانند اشیاء حق را بر روی صفحه نمایش گوشی های هوشمند نشان می دهد. به این ترتیب، مشتریان نه تنها در مورد مکان هایی که ممکن است برای آنها جالب باشد، بلکه در آنجا نیز هدایت می شوند.

تبلیغات AR به این ترتیب برای صاحبان کسب و کار بسیار مفید است و می تواند به آنها کمک کند مشتریان بیشتری را جذب کنند.

واقعیت افزوده وابسته به مکان و معرفی فروشگاه ها
واقعیت افزوده وابسته به مکان و معرفی فروشگاه ها

 

کمپین های شرکت های بزرگ در حوزه واقعیت افزوده:

 

منبع: rubygarage

ورود به سایت

خوش آمدید! وارد حساب کاربری خود شوید

بخاطر بسپار فراموشی رمز عبور ؟

Lost Password