بررسی چگونگی توجه برق ماهی ها به محیط اطراف خود با واقعیت افزوده

how-to-focus-on-the-power-of-fish-to-your-surroundings-with-augmented-reality

محققان NJIT از AR استفاده می کنند تا حسگرهای الکتریکی Snifefish Glass را بررسی کنند.

تمام موجودات زنده وابسته به مجموعه ای از حواس منحصر به فرد خود هستند که به آن ها کمک می کند تا بتوانند زندگی کنند. شکار یا دفاع از خود ساده ترین مثال هایی از این حس ها هستند. یک عنکبوت با توجه به ارتعاشات می تواند پرواز های کنار خود را متوجه شود یا یک خفاش از امواج صوتی برای جلوگیری از پرواز در کنار خانه خود استفاده می کند، سگ هم معروف است به حس بویایی. طبق گزارش اخیر منتشر شده از موسسه فناوری نیوجرسی، گروهی از محققان با هک کردن ارگان های حسگر الکتریکی یک گونه خاص ماهیان شناخته شده به نام Eigenmannia virescens یا Snifefish شیشه ای را با قرار دادن موجودات به مخزن و فریب آنها با استفاده از واقعیت افزوده باعث تحریک آن ها شدند. هدف این است که ببینیم آیا می توانند ارتباط بین سیستم های حسی و حرکتی را تغییر دهند به گونه ای که آنها را به طور کامل ارتباط ندهند، بلکه رفتار آنها را تغییر دهد.

 

در شرایط عمومی، محققان، پناهگاه های AR را برای ماهی هایی که زیر آن شنا می کنند یا در آن پنهان می شوند، ایجاد می کنند و سپس در آن پناهگاه حرکت می کنند تا ببینند آیا ماهی ها پوشش محافظتی خود را دنبال می کنند.

اریک فورتون، همکار استاد زیست شناسی در NJIT، افزود:

“ما برای مدت هاست که متوجه شدیم که این ماهی ها موقعیت پناهگاه خود را دنبال می کنند، اما اخیرا ما متوجه شدیم که جنبش های کوچکی ایجاد می کنند که با کمک واقعیت افزوده این حرکت های کوچک قابل مشاهده با چشم انسان است، ”

از دیدگاه ماهی، عمل AR در هر دو آزمایشی حلقه بسته و باز یکسان است. نوح کووان، استاد دانشگاه جان هاپکینز و همکارش در این مطالعه، گفت: “از منظر کنترل، یک آزمون با رفتار مرتبط است و دیگری ارتباطی با خود ندارد.” کووان ادامه می دهد: “شبیه اطلاعات بصری از یک اتاق ممکن است تغییر کند به عنوان یک شخص در حال راه رفتن از طریق آن، به عنوان مخالف به فرد تماشای یک ویدیو از راه رفتن از طریق یک اتاق است.

ماهی Eigemania viricens
ماهی Eigemania viricens

از طریق آزمایشات مخزن AR خود، محققان دریافته اند که ماهی ها به طور متفاوتی رفتار می کنند، زمانی که محرک توسط فرد کنترل می شود در حالی که یک محرک برای آنها بازی می شود. در واقع، ماهی می داند که کنترل جهان حسی در اطراف آن است.

هدف دیگری برای فورچون و تیم او انجام آزمایش های مشابه است که می تواند راه را برای یادگیری بیشتر در مورد دید در انسان و نوروبیولوژی خود ما، که احتمالا می تواند کمک به بهبود ردیابی چشم در هر دو واقعیت مجازی و تکمیل باشد.

در واقع با این آزمایشات محققان خواهند توانست بینایی افراد را در حوزه های مختلف برای مثال حوزه نظامی گسترش دهند که باعث افزایش قدرت حس های مختلف در افراد خواهد شد.

 

ورود به سایت

خوش آمدید! وارد حساب کاربری خود شوید

بخاطر بسپار فراموشی رمز عبور ؟

Lost Password