کمک به بیماران مبتلا به پارکینسون با واقعیت مجازی

helping-patients-with-parkinsons-with-virtual-reality

تحقیقات نشان می دهد که واقعیت مجازی باعث کنترل تعادل می شود.

 

بیش از ۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان با بیماری پارکینسون زندگی می کنند و اختلال عصبی را تجربه می کنند که به تدریج بر حرکت آنها تاثیر می گذارد. محققان، در دانشگاه یوتا، امیدوارند که VR می تواند اثرات این بیماری مزمن را کند کنند یا کاهش دهد.

مطالعه ای در ۹ آوریل از دانشگاه یوتا نشان داد که استفاده از VR ممکن است به افرادی که از بیماری پارکینسون رنج می برند کمک کند تا تعادل خود را بهبود بخشد و به طور بالقوه میزان عدم تعادل آنها را کاهش دهد.

محققان با استفاده یک صحنه ی مجازی روی دیوار و کف یک فضای مجازی ایجاد می کنند و از شخص بیمار می خواهند روی تردمیلی که در آن فضا قرار داده شده  راه برود.

بیماران در این دوره روی اشیای مختلف راه می روند و اگر به درستی روی این اشیا راه بروند٬ در دوره های بعد می توانند اشیای دیگری را انتخاب کنند.

بازخورد افراد در این دوره

دکتر K. Bo Foreman, PT دانش یار و مدیر در دانشگاه یوتا: شرکت کنندگان از این تجربه لذت می بردند و فکر می کردند که این کار فقط ورزش نیست بلکه سرگرم کنندست. آن ها بدون ترس از افتادن دوست داشتن خود را به چالش بکشند.

نتایج تست شده روی ۱۰ نفر

نتایج نشان داد که پس از تمرین یک سیستم واقعیت مجازی برای سه جلسه ۳۰ دقیقه ای در یک هفته و در یک دوره شش هفته ای، بیماران تست شدند و این حرکت نشان داد که اعتماد به نفس آن ها بیش از پیش شده و بیماران دوست دارند با این دستگاه بیشتر کار کنند. هرچند تعداد افرادی که روی آن ها تست شده کم بوده (حدودا ۱۰ نفر) اما نتایج کاملا مثبتی از این پژوهش گرفته شده است.

مطالعه ای که در سال ۲۰۱۶ در دانشگاه تلآویو به پایان رسید، ترکیب تمرینات تردمیل با واقعیت مجازی را برای بیمارانی که نه تنها پارکینسون دارند بلکه برای افرادی که دچار اختلال شناختی یا زوال عقل هستند نیز موثر بوده است.

منبع: eurekalert

ورود به سایت

خوش آمدید! وارد حساب کاربری خود شوید

بخاطر بسپار فراموشی رمز عبور ؟

Lost Password