تجربه ی خرید با واقعیت افزوده



تجربه ی خرید با واقعیت افزوده(Augmented Reality)
در چند سال اخیر فروشگاه های زیادی از واقعیت افزوده برای جلب و بهبود تجربه ی خرید مشتری استفاده می کنند. این در واقع یک حرکت هوشمندانه است به خصوص با توجه به اینکه ۶۱ درصد از مصرف کنندگان ترجیح می دهند از فروشگاه هایی خرید کنند که مجهز به وافعیت افزوده هستند درحالی که فقط دو سوم آنها مجهز به این تکنولوژی هستند.
برای مثال برند Lacoste اپلیکیشن LCST Lacoste AR را ایجاد کرد که مشتریان از طریق آن بتوانند کفش های مختلف را در پای خود مشاهده کنند سپس آنها را خریداری کنند. LCST با استفاده از واقعیت افزوده با هدف جذب مشتری جوانتر به فعالیت پرداخت و توانست بیش از ۳۰،۰۰۰ کاربر را به استفاده از واقعیت افزوده ترقیب کند و به معنای واقعی کلمه تجربه خرید ۳ بعدی را در دستان مشتریان خود قرار داد.
اپلیکیشنی دیگر در زمینه ی خرید از طریق واقعیت افزوده است که مشتریان از طریق اسکن اتکت روی لباس اطلاعات زیادی از جمله انواع رنگ های لباس،قیمت،سایز های موجود، نظر کاربرانی که لباس رو قبلا خریداری کرده اند را مشاهده میکنند و می توانند انتخاب مناسبی داشته باشند.
یکی دیگر از فروشگاه های معروف فروش لوازم آرایشی به نام Holition آینه ی واقعیت افزوده را به فروشگاهش اضافه کرد، مشتریان از فروشگاه دیدن میکنند و جلوی آینه مینشینند و آینه ی واقعیت افزوده چهره ی آنان را اسکن می کند و درکمتر از یک دقیقه چهره شان را آرایش می کند و به آنها نشان می دهد.
فروشگاه های پوشاک نیز از آینه ی واقعیت افزوده استفاده میکنند تا مشتریان بتوانند راحت تر و سریع تر مدل های مختلف لباس را روی بدن خود امتحان کنند برای مثال فروشگاه Timberland در ویترین مغازه یک آینه ی واقعیت افزوده نصب کرده، خریداران در مقابل آینه ایستاده و یک نسخه مجازی خود را بر روی صفحه نمایش می بینند سپس آنها می توانند محصولات مختلفی رو روی بدن خودشون تست کنند و بدون اینکه پا داخل مغازه بگذارند محصول را انتخاب کنند.
Top Shop یکی دیگر از فروشگاه های پوشاک است که با Ar Door همکاری کرده اند تا بتوانند تجربه استفاده از واقعیت افزوده را برای مشتریان خود در مسکو ایجاد کنند.به این صورت که مشتریان در مقابل صفخه نمایش قرار میگیرند و انواع لباس ها را بر تن خود مشاهده میکنند و در مدت کوتاه انواع لباس ها در طرح ها و رنگ های مختلف را امتحان کنند.
به غیر از مشتریانی که از فروشگاه شما بازدید می کنند واقعیت افزوده به آنها این امکان را میدهد محصولات را در منزل خود امتحان کنند و سپس خریداری نمایند Magnolia Market با همکاری تیم Shopify AR تلاش کردند تا بتوانند با استفاده از ARKIT اپلیکیشنی رو طراحی کنند که واقعیت مجازی را به خانه های مشتریان ببرد به این صورت که مشتری محصولی را از داخل اپ انتخاب میکند این محصول می تواند مبل ،میز ،چراغ خواب ،گلدان و … باشد و آن را به صورت سه بعدی در منزل خود قرار دهد و آنها را در ابعاد و اشکال و در رنگ ها و زوایای مختلف و با نور و سایه های مختلف مشاهده کند و در نهایت از آن عکس بگیرد و با دوستان خود به اشتراک بگذارد.
فروشگاه های زیادی در خط مقدم استفاده از واقعیت افزوده هستند تا بتوانند از این طریق مشتریان خود را تقویت کنند و یک تجربه خرید متفاوت به آنها بدهند و محصول خود را متمایز نمایند.تحقیقات حاکی از آن است که ۴۰ درصد مشتریان حاضرند هزینه ی بیشتری برای محصولی که از طریق تجربه استفاده از واقعیت افزوده انتخاب میکنند بدهند.
سارا اسماعیل زاده40 پست ها