۱۰ کاربرد واقعیت افزوده در صنایع

10-application-of-augmented-reality-in-industries

واقعیت افزوده، تاثیرات قابل توجهی بر زندگی روزمره ما گذاشته است، نه تنها برای اهداف تفریحی بلکه امروزه در صنایع مختلف از واقعیت افزوده استفاده می شود. هنگامی که از واقعیت افزوده صحبت می شود، ما اغلب به Pokémon Go و سایر بازی های دیگر فکر می کنیم. با این حال، این فن آوری فراتر از بخش بازی و سرگرمی است. امروزه فناوری AR تبدیل به ابزار اصلی برای افراد و رهبران کسب و کار شده است تا مخاطبان مورد نظر خود را جذب کنند. امروزه شرکت های کوچک با استفاده از واقعیت افزوده توانسته اند خود را به جایگاه بهتری از قبل خود برسانند.

در اینجا برخی از صنایع که با ظهور فن آوری AR رو به فزونی هستند را خواهید خواهند:

 

۱٫ کاربرد واقعیت افزوده در ساخت و تولید
در صنایع مانند صنعت تولید، شما نمی توانید یک اشتباه واحد را در فرآیند توسعه ایجاد کنید. یک خطای جزئی می تواند دلیل بازسازی یا ترمیم مجدد یک محصول موجود باشد که هر دو هزینه و وقت گیر خواهد بود. حالا، چگونه با این مسئله برخورد کنیم؟

طرح های سه بعدی به عنوان نمونه اولیه
طرح های سه بعدی به عنوان نمونه اولیه

راه حل مناسب این نگرانی واقعیت افزوده است. این تکنولوژی، با پتانسیل سه بعدی آن و نمایش آن در واقعیت می تواند به این فرایند کمک کند. رهبران تجاری به راحتی می توانند تصمیم درستی بگیرند و تیم شان می تواند به طور موثرانه تر عمل کنند. این باعث افزایش سرعت فرآیند همراه با میزان بهره وری بالا می شود که در نهایت باعث افزایش تجربه کلی و سود تولید می شود.

 

۲٫ کاربرد واقعیت افزوده در آموزش و پرورش
تکنولوژی AR در مبحث آموزش دو رویکرد متفاوت دارد: یک جذب کاربران و  دو ساخت مفاهیم تعاملی.
AR با استفاده از عناصر سرگرمی و سودمند به کلاس، تجربه ای استثنایی برای معلمان و دانش آموزان ارائه می دهد. این کار باعث تشویق آنها به تبدیل یک کلاس خسته کننده به یک تجربه فکری می شود و مفاهیم پیچیده را به راحتی از طریق ۳D AR مدلسازی یاد می گیرند. این کار توانایی آنها را فراتر از مطالب کتاب درسی را در برمی گیرد و تعامل آن ها با واقعیت افزوده باعث تشویق آن ها می شود. علاوه بر این معلمان و آموزگاران نیز قادر به فراهم کردن محیط مناسب برای دانش آموزان هستند تا بتوانند بهترین نتیجه را کسب کنند. برای مثال، یک کلاس درس را به یک زمین بازی واقعیت افزوده یا یک ورزشگاه با کیفیت بالا تبدیل کنند، مربی تربیت بدنی می تواند به راحتی دانشجویان را به طور فعالانه دعوت کند.

 

۳٫ کاربرد واقعیت افزوده در بهداشت و درمان
فن آوری AR نیز مانند AI، Learning Machine، و Wearable هم دچار دگرگونی در دنیای مراقبت های بهداشتی می شود. این تکنولوژی، مفاهیم پیچیده پزشکی را به شکل های تعاملی سه بعدی تقسیم می کند. به این ترتیب، کارکنان پزشکی توانمند هستند تا همه چیز را به راحتی به بیماران و کارآموزان خود توصیف کنند. علاوه بر این، واقعیت افزوده تصاویر سه بعدی از اندام ها را از زوایای مختلف ارائه می دهد که به جراحان کمک می کند تا صاف دقیق و واقعی تر بررسی کنند و نسبت موفقیت را افزایش دهند.

 

۴. کاربرد واقعیت افزوده در بازاریابی
AR به رسانه های بازاریابی استاتیک٬ واقعیت را اضافه می کند. این امکان را برای بازاریابان فراهم می کند که انیمیشن های ۳D، ویدیو و اطلاعات اضافی مبتنی بر هدف را به فروشگاه های بر پایه AR خود، بروشورها، پوسترها، تی شرت ها، آگهی ها و بیلبوردها بسپارند. به این ترتیب، آن را یک تجربه سودآور و یکپارچه برای مخاطبان هدف فراهم می کند.

 

۵. کاربرد واقعیت افزوده در مد و فش
واقعیت افزوده مد و خرده فروشی را در به شکل چند منظوره تبدیل کرده است. این خدمات شخصی را به خریداران آنلاین و آفلاین ارائه می دهد و به آنها کمک می کند که محصول مناسب و راحت را انتخاب کنند.

یکی از بهترین نمونه های آن، پوشاک آمریکایی است. این شرکت خرده فروش لباس محلی در کالیفرنیا، کاربران را اسکن می کند و هر گونه کارکردی را انجام می دهد، مانند بررسی اندازه های موجود، تغییر رنگ، مشاهده بررسی ها و غیره. برای دیدن نحوه کارکرد آن، از ویدیو زیر دیدن کنید:

 

همچنین در ایران از واقعیت افزوده در صنعت مد و فشن هم استفاده شده است. پیشنهاد می کنیم این مطلب را بخوانید:

 

۶٫ کاربرد واقعیت افزوده در سفر
از رزرو اتاق هتل تا حمل و نقل، برنامه ریزی رویدادها و خروجی ها، و رزرو یک میز در یک رستوران، واقعیت افزوده می تواند به خوبی کمک کند تا همه چیز برای سفر بدون هیچ زحمتی و به یاد ماندنی خود را داشته باشید. این فن آوری به مسافران کمک می کند که اطلاعات موجود در سایت ها و راهنماهای مختلف را به صدا تبدیل کند یا مسافران با آن ها تعامل داشته باشند. واقعیت افزوده تورهای ۳۶۰ درجه ای را به اتاق های مهمان، رستوران ها، تسهیلات جلسه و دیگر مکان ها برای مشتریان ارائه می دهد. علاوه بر این، این فناوری، مسافران را قادر می سازد تا از حوادث و مکان های خارج از محدوده خودشان را مشاهده کنند.

 

۷٫ کاربرد واقعیت افزوده در ناوبری

 

کاربرد واقعیت افزوده در حمل و نقل
کاربرد واقعیت افزوده در حمل و نقل

با استفاده از GPS همراه در مسافرت، اغلب دچار مشکل میشویم که اغلب منجر به تصادفات می شود. برای مقابله با این وضعیت، ARy با عینک های هوشمند ساخته شده است. این عینک ها دارای سنسورهایی هستند که راننده را قادر می سازد مسیری را که بدون نگاه کردن دور می کند، نگه دارد.

 

۸٫ کاربرد واقعیت افزوده در خرده فروشی
تکنولوژی AR فراتر از فیلتر صورت مجازی اسنپ چت رشد داشته است. این تکنولوژی به طور گسترده ای در صنعت عینک و لوازم آرایشی برای کمک به مشتریان در درک آنچه آنها می خواهند، و پیش از خرید همه چیز را امتحان کنند قدم برداشته است.

از آنجایی که هر چهره و پوست متفاوت است، فروش قبل از تست کار دشواری است. با این حال، با ظهور تکنولوژی AR، کاربران نهایی به راحتی می توانند به آنچه که برای آنها مناسب است خرید کنند، و متوجه بشوند آیا فلان مدل برای آن ها مناسب است یا خیر. یک مثال موفق از این نوع برنامه کاربردی به روز شده Sephora است. نرم افزار تلفن همراه دارای ویژگی مجازی است که مشتریان را قادر می سازد تا تقریبا همه چیز را با هم ترکیب و امتحان کنند. به همین ترتیب Glasses.com شرکت Eyewear این فناوری را به پردازش خود متصل کرده است تا کاربران نهایی بتوانند سبک های مختلف عینک را امتحان کنند و یکی از بهترین آنها را انتخاب کنند.

 

۹٫ کاربرد واقعیت افزوده در صنایع غذایی و آشامیدنی
واقعیت افزوده، فاصله بین مصرف کننده، محصول و محتوای محصول را برطرف می کند. این تکنولوژی باعث می شود که کاربران نهایی بتوانند اطلاعات دقیق از مواد تشکیل دهنده و ارزش غذایی هر مورد مواد غذایی که آنها سفارش داده اند، دریافت کنند. این دستور العمل های ساخته شده ی آن محصول را در روش های نوین ارائه می دهد.

کاربرد واقعیت افزوده در رستوران ها و فست فودها
کاربرد واقعیت افزوده در رستوران ها و فست فودها

به غیر از این، تکنولوژی نقش مهمی در بازاریابی مشتری ایفا می کند. به عنوان مثال، مبارزات Patron مبتنی بر AR توانست کاربران iOS را برای دسترسی به تجربه AR از نوشیدن انواع مختلف تکیلا، در حالی که یک مینی بارنام در مورد طعم و مزه هر یک توضیح دهد.

 

 

۱۰٫ کاربرد واقعیت افزوده در شرکت ها و سازمان ها
AR با بهره گیری از مزایای متعدد، بهره وری شرکت ها را افزایش داده است. با ایجاد یک طرح AR از شخص در تماس در سمت دیگر، این تکنولوژی باعث می شود کاربران احساس می کنند که به طور مستقیم صحبت می کنند. به این ترتیب، بهبود تعامل و بهره وری از روند را بهبود می بخشد. علاوه بر این، تکنولوژی نقش اساسی در اسکن کردن و جمع آوری تمام اطلاعات آنلاین در مورد یک فرد بازی می کند که می تواند در پس زمینه به بررسی نیاز مشتری بپردازد که این کار اغلب با داده کاوی صورت می گیرد.

با اینکه که پتانسیل واقعیت افزوده هنوز به طور کامل فراگیر نشده است، فناوری در حال ایجاد یک عصر جدید در دنیای کسب و کار است. با این حال پیش بینی ها نشان می دهد که بازار این تکنولوژی تا سال ۲۰۲۰ به ۱۶۱ بیلیون دلار برسد. پیشنهاد می کنم این مطلب را بخوانید:

 

منبع: clickz

ورود به سایت

خوش آمدید! وارد حساب کاربری خود شوید

بخاطر بسپار فراموشی رمز عبور ؟

Lost Password